Grensverleggend in projecten

Home > Projecten > Gerealiseerd > VERKOCHT: Riel - Schootjesbaan | bouwkavel
VERKOCHT: Riel - Schootjesbaan | bouwkavel

VERKOCHT: Riel - Schootjesbaan | bouwkavel

Schootjesbaan
5133 .. RIEL
VERKOCHT
  • Overzicht
  • Kenmerken
  • Locatie

De fraai gelegen bouwlokatie biedt mogelijkheden voor de bouw van een ruime woning met een inhoud van 750 m3 ! 
Een idelae lokatie voor het houden van paarden, beroep aan huis, of gewoon heerlijk landelijk wonen, met op korte afstand alle benodigde voorzieningen van winkels sport en werk. 

Algemeen 
Op deze unieke landelijke locatie geniet u volop privacy en ervaart u een prachtig uitzicht op de skyline van de stad Tilburg, die juist boven de toppen van de bossen uittoornt! 
Deze lokatie is in de nabijheid van buurtschap Vijfhuizenbaan gelegen. 
Standaard wordt deze lokatie op en oppervlakte van 1 hectare aangeboden. Optioneel is 01.88.40 ha, extra verkrijgbaar tot een maximale oppervlakte van 02.88.40 ha. 
Er is een vergunning aanwezig voor de bouw van een woning van circa 750 m3! met contouren als aangegeven in de artist impression en de bouwtekeningen. 
Deze kan eventueel door de opdrachtgever of geheel in eigen beheer worden gebouwd, op de plaats zoals aangegeven op de volgende pagina. 

Woning 
In het vigerende bestemming kent het object een enkel-bestemming Agrarisch bedrijf. De bestemming kan desgewenst worden veranderd in de bestemming wonen. In de afbeelding in de brochure is de plaats van de te realiseren woning aangeduid. De bestemmingsplanregels (bouw en goothoogte etc.) zijn te downloaden op of te bevragen op ons kantoor. 
De woning kan naar eigen wens worden ingedeeld, met onder andere plaats voor 3 slaapkamers, eventueel een slaapkamer op de begane grond een ruime living etc. 
Eventueel kan de woning energie neutraal worden ontworpen en gebouwd! 

Schuur 
De loods heeft een afmeting van 19.65 meter (voorzijde) x 20,15 meter (diep) en is opgetrok- ken met damwandplaten en stalen spanten. Het dak is voorzien van astbestvrije golfplaten met “lichtplaten”. De loods is goed toegankelijk via 2 handbediende roldeuren en 2 loopdeuren. Aan 3 zijden van de bedrijfsloods is een ruime hoeveelheid bestrating aanwe- zig. De loods is globaal opgedeeld in drie ruimten: 
1. Middenstuk; momenteel in gebruik voor opslag en toegang middels twee roldeuren en deels beton en verhard met klinkers. 
2. Berging onder de zolder (rechts) : verhard middels klinkers en toegankelijk middels een loopdeur. Boven dit gedeelte is een grote bergzolder aanwezig. 
3. Indeling onder de zolder (links): Deze ruimte is voorzien van een klinkervloer en in vijf vakken ingedeeld: 
* Ruimte 1: met meterkast voorzien van 4 groepen en 2 krachtstroomgroepen. 
* Ruimte 2: voozien van wasbakje en uitzetraam 
* Ruimte 3: voorzien van witgoedaansluiting en voorbereiding doucheruimte 
* Ruimte 4: nader te gebruiken 
* Ruimte 5: open ruimte in verbinding met middenstuk

Kenmerken

Soort woonhuis
Bouwkavel
Aantal woningen
1
Perceelsoppervlakte
1. m²
Uit te breiden tot
± m²
Bruto inhoud
mogelijk tot 750 m³
Loods
Oppervlakte
395 m²
Toegang
2 roldeuren + 2 loopdeuren
Ligging perceel
Oost

Locatie

<< Terug naar overzicht