Grensverleggend in projecten

Over Vexpro

Een eigen huis bouwen is een wens van veel mensen. Vexpro bouwt voor en mèt deze mensen al 30 jaar huizen, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding altijd ons uitgangspunt is. Ooit begonnen als aannemer werken wij nu in een totaalpakket. Van aankoop grond, via ontwerp, naar de bouwtechnische uitwerking en het uitvoeren & begeleiden van de bouw. Dit alles in nauwe samenwerking met diverse gespecialiseerde partners.

 

Werkzaam in de regio Noord-Brabant, beperkt onze ervaring zich niet alleen tot het bouwen van vrijstaande huizen. Ook tweekappers en seriematige woningbouw doen wij geregeld. Als u, samen met uw buren, een groep òf georganiseerd in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) wilt bouwen bent u bij Vexpro op de juiste plaats. Wij staan u bij vanaf de tekentafel tot de sleuteloverdracht, met professionele begeleiding en ondersteuning, terwijl u uw wensen in steen werkelijkheid ziet worden.

 

Naast bouwer/begeleider van uw project hebben wij ook eigen projecten. Wij gaan zelf op pad om kavels te zoeken en hebben dan ook meerdere bouwkavels in onze portefeuille, veelal in Midden Brabant. Op deze bouwkavels wordt, afhankelijk van de mogelijkheden, woning(en) gebouwd, zoals de kopersmarkt ze nodig heeft. Dit alles in de range van starterwoningen tot villa’s.

 

GB-Woonconcept

In de huidige tijd waarin milieubewust bezig zijn steeds belangrijker wordt hebben wij het Geïndustrialiseerd Bouwen Woonconcept opgezet. Hierbij kijken wij naar de ecologische voetafdruk die het bouwen van een huis met zich meebrengt.

Industrieel bouwen betekent dat losse elementen zoveel mogelijk in de fabriek worden geproduceerd en op locatie worden geassembleerd. Dit biedt naast de mogelijkheid om onder geconditioneerde omstandigheden te produceren de kans om andere producten te gebruiken en o.a. CO2 reducties te behalen. Waar mogelijk worden materialen gerecycled, daardoor is een forse afvalreductie mogelijk. Geïndustrialiseerd bouwen garandeert een snel bouwproces, met lagere kosten, maar met zeer hoge kwaliteit.

 

Uw droomhuis, precies zoals u dat wilt.