Grensverleggend in projecten

Home > Projecten > Gerealiseerd > VERKOCHT: Gilze - Versterstraat | bouwkavel
VERKOCHT: Gilze - Versterstraat | bouwkavel

VERKOCHT: Gilze - Versterstraat | bouwkavel

Versterstraat
5126 BT GILZE
VERKOCHT
  • Overzicht
  • Kenmerken
  • Locatie

Op een unieke plek, net buiten de dorpskern van Gilze, met uitzicht over de landerijen gelegen is er de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren. Deze bouwkavel biedt kansen voor iedereen die in het buitengebied wil wonen, maar de aansluiting met het dorp wil behouden. Rustig, ruim en echt ‘Gils', met de gezelligheid van het dorp, maar óók de dynamiek en de voorzieningen van de stad dichtbij. Deze plek combineert een landelijke ligging met een prima loopverbinding met de dorpskern, maar ook een goede verbinding naar Tilburg en Breda.

 

De Versterstraat is een prachtig rustig laantje dat vanuit het midden van het dorp, u ineens naar een andere wereld brengt. Een wereld met rust en ruimte, groen en open velden. Daar waar de huizen ruimte maken voor de velden, ligt onze bouwkavel. Een ideale lokatie voor een flinke moestuin bij uw huis, beroep aan huis, of gewoon heerlijk landelijk wonen, met op korte afstand alle benodigde voorzieningen van winkels, sport en werk. 

 

Kavel

Op de kavel van 1.069 m² wordt het huis oostelijk geplaatst, waardoor de tuin op het westen ligt. De zon schijnt dus iedere avond in uw achtertuin. Met een perceel van ruim 50 meter diep is er ook meteen veel tuin om van deze zon te genieten. 

Kenmerken

Soort woonhuis
Bouwkavel
Aantal woningen
1
Perceelsoppervlakte
1.069 m²
Gebruiksoppervlakte
± 651 m²
Ligging perceel
West
Aantal kamers
Berg- en buitenruimte
Garage
Oppervlakte achtertuin
± m²
Ligging tuin
Energie
EPC
Energielabel
Aantal woningen
Soort woonhuis
Aantal woonlagen
Verwarming

Locatie

<< Terug naar overzicht